Opplev Kairos-kurset

Bli med på en oppdagelsesreise gjennom Bibelen, kirkehistorien, verden i dag og Guds hjerte.
Få en større visjon for Guds rike!

 

Kairos i et nøtteskall …

  • Flersidig læringsopplevelse (undervisning, lesing, samtale, aktiviteter, etc)
  • Praktisk og lærerikt: informerer, inspirerer, utruster, utfordrer
  • Fleksibelt format (flere kvelder, dager, helger, etc)
  • Flere veiledere på hvert kurs
  • Med røtter i Lausannepakten
  • Første kurs på Filippinene i 1994, nå i over 90 land, på over 40 språk
  • Flere norske organisasjoner viser interesse

Finn ut mer om Kairos-kurset

 

Siste nytt

Kairos i Sør igjen – også online - Kairos var tilbake på Skjærgårdsheimen, Flekkerøy, i april. Denne gangen var det flere deltakere som deltok på nettet, men de andre var i klasserommet. Det gikk overraskende bra å ha kurset delvis online. Selv en av rollespillene ble gjort online,
Island igjen -   November 2019 fikk Kairos Norge anledning til å kjøre Kairos-kurs på nytt på Island. Deltakerne var studenter på en Disippeltreningsskole og staben hadde tidligere erfaring med Kairos i Norge. Det ble mange gode samtaler underveis og rollespillaktivtetene var veldig

Flere nyheter: Nyheter

 

 Vitnesbyrd

«En skattekiste av visdom og erfaring fra århundre med misjon gjort tilgjengelig på en grundig, praktisk og lettfattelig måte. Tror dette er livsforvandlende ikke bare for misjonærer, men for alle menigheter, foreninger, etc. som ønsker å få del i Jesu hjerte for verden.»

Øyvind Hovset, planansvarlig, Filadelfia Bibelskole Oslo, 2012

 

«Tydelig og organisert undervisning har gitt klarhet til hvordan man kan ta steg i misjon på mange flere måter enn «tradisjonell misjon». I tillegg til å bli berørt av Guds hjerte for folkeslagene, gir kurset en lengsel etter å bli med, og oppmuntrer deltakerne til å finne ut hva de kan gjøre og til å leve det ut. Guds hjerte for folkeslagene slår gjennom hele kurset slik at ditt hjerte og dine føtter begynner å bevege seg i takt.»

Kristin Torland, senterleder, Ungdom i Oppdrag Rogaland, 2012

 

«Kairos will mess up your neatly-thought-out theology!! Then it will reconstruct the ‘heartbeat’ of God in you. Your ministry can NEVER be the same again! My prayer life, my bible reading, my sermons and my daily ministry has forever changed.»

Pastor Dilip, Sør-Afrika

 

Få støtte gjennom K-stud

Kairos-kurset er godkjent av Kristelig studieforbund (K-stud) for støtte.

K-stud er et offentlig godkjent studieforbund med kristne trossamfunn, organisasjoner og institusjoner som medlemmer. Om din organisasjon eller kirkesamfunn er medlem av K-stud kan dere søke K-stud om tilskudd til et Kairos-kurs.